NB I

A stadionhoz vonul az ellentábor

A kerítésen kívülről szurkolnak a fanatikusok a magyar válogatottnak a románok ellen.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Fesztivált szervez az MLSZ a zártkapus magyar–román világbajnoki selejtező idejére, a fővárosi Ötvenhatosok terén. A drukkereket a büfék mellett óriáskivetítők várják Budapest egyik legnagyobb közterén. A program már jóval a mérkőzés előtt elkezdődik, hiszen a Magna Cum Laude zenekar ad koncertet.

A szövetségben nyilván arra törekednek, hogy megnyugtató távolság legyen a stadion és az összegyűlt szurkolók tömege között, hogy elkerülhető legyen a balhé, és lehetőleg senkinek ne jusson eszébe valamilyen úton-módon átjutni a kerítésen, és a pálya közelébe kerülni.

Igen ám, de a magyar válogatott hivatalos szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade nyilvánosságra hozta a saját óriáskivetítő-programját és helyszínét. Az MLSZ-rendezvény ellenprogramjáról van szó, amelynek helyszíne a Puskás Ferenc Stadion mellett, a Dózsa György úti bejáratnál lesz, hogy a mérkőzés közben a játékosok számára jól hallható legyen a fanatikusok szurkolása!

A meccset megelőző két órában a legnépszerűbb nemzeti rock együttesek szórakoztatják a tömeget. Az óriáskivetítő mellett lesz rendes kihangosítás is, politikai üzeneteket és felszólalásokat viszont nem terveznek.

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!