NB I

Nikolics a Videotonban marad

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nemanja Nikolics a sajtóban megjelent hírekkel ellentétben tavasszal is a fehérvári csapatot erősíti – írja a klub honlapja.

A Videoton FC sikeres Európa Liga-szereplésének következményeként megnőtt a külföldi klubok érdeklődése a csatár iránt is. Az egyik olasz első osztályú klub, a Siena szándékai komolynak bizonyultak, azonban a játékos Olaszországba szerződése technikai okok miatt nem valósult meg. Egy átigazolás akkor jön létre, ha a két klub, valamint az új klub és a játékos is megegyezik egymással, továbbá minden fél megkapja a kellő garanciákat a megállapodás betartására.

Nos, úgy hírlik, a két klub már a pontos részletekről egyeztetett egymással, a Videoton válasza azonban a határidőig nem érkezett meg, ezért meghiúsult az átigazolás. A tuttomercatoweb.com értesülései szerint az ügyletet nem sikerült időben lezárni. Nikolics már Olaszországban volt, hogy megegyezzen a Sienával, a Videoton minden szükséges garanciát megadott az átigazoláshoz, ellenben az olasz piac 19:00-kor bezárt, és addig nem sikerült nyélbe ütni az üzletet…

A csatár három évre írt volna alá, az itáliai klub pedig 900 ezer eurót fizetett volna a székesfehérvári együttesnek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik