NB I

Neves hiányzók és nagy visszatérők

A Debrecen–Diósgyőr meccsen valószínűleg pályára lép Czvitkovics és Bouadla is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Debrecen vasárnap 16.30-tól a Diósgyőr csapatát látja vendégül az OTP Bank Liga 11. fordulójában. A borsodiak a tabella negyedik helyén állnak, a DVSC pedig a második, méghozzá úgy, hogy mindössze egy pont választja el az éllovas Győrtől. A két együttes a múltban számtalanszor vívott nagy csatát egymással, és nem csak egy jó meccsre, de a két szurkolótábor miatt fergeteges hangulatra is számítani lehet a napsütésesnek ígérkező vasárnapon.

A hajdúságiaknál Varga Róbertnek fáj a térde, így nem játszhat, rajta kívül Dombi Tibor sem épült még fel teljesen és Szűcs István is különmunkát végez. Roguy Meyé a múlt hétvégén sérült meg, míg Máté II Péter, Nenad Novakovics és Farkas II Balázs a rehabilitációját végzi. Nem mellesleg valószínűleg pályára lép a sérüléséből felépült Czvitkovics Péter, és a drukkerek nagy kedvence, Selim Bouadla is.

A borsodiak részéről ott lesz a hosszú idő után visszatérő spanyol csapatkapitány, José Luque, de továbbra is hiányzik Francisco Gallardo, Savo Rakovics, Rudolf Gergely és az eltiltott Vadász Viktor.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik