NB I

A paksi Zsók Józsefet műteni kell

Végre bekerült a kezdőcsapatba, de a Ligakupában súlyosan megsérült.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Zsók József a Siófok elleni, szombati Ligakupa-mérkőzés 12. percében ütközött Dajiccsal. Azonnal látszott, hogy nagy a baj, hordágyon vitték le a pályáról, rögtön az öltözőbe. Kedd reggel az is kiderült, hogy műteni kell a térdét – írja az MVM Paks honlapja.

– Többen is megvizsgáltak, és most már egyértelmű, hogy elkerülhetetlen a műtét – mondta lehangoltan Zsók József. – Az biztos, hogy elment a keresztszalagom, és még a porc is megsérült. Ennek mértéke majd a beavatkozáskor lesz egészen biztos. Ami viszont már most is az, hogy 6 hét mankózás következik. Szóval, az őszi szezon a számomra befejeződött. Eléggé megvisel a dolog, hiszen már kezdtem jól érezni magam. Ment a futball, bekerültem a csapatba is, és akkor tessék… Egyet tehetek, elkövetek mindent a legjobb, és a leggyorsabb felépülés érdekében. Bízom benne, hogy a téli felkészülést már a fiúkkal együtt kezdhetem.

A nyáron Kaposvárról érkező Zsók József a legutóbbi bajnoki fordulóban, a Győri ETO ellen lépett pályára először a Paks első csapatában bajnoki meccsen, és rögtön kezdőként.

Korábban Kiss Tamás sérült meg, ő fél évig nem léphet pályára, miután a Sopron elleni NB II-es mérkőzésen összerúgott az ellenfél egyik játékosával. Őt is műteni kellett, mert keresztszalag-szakadása van a jobb térdében.

Olvasói sztorik