NB I

Szakadás és rosszullét

Két kényszerű cserét is végre kellett hajtania Pintér Attilának, a Győri ETO vezetőedzőjének a Pécsi MFC elleni meccsen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nikola Trajkovics még az első negyedóra végén maradt a földön egy labdaszerzési kísérlet után, minden bizonnyal a jobb lábában elszakadhatott a bokaszalagja, de ezt majd csak a kórházi vizsgálatok után lehet pontosan megmondani.

Másodszor pedig Michal Svec kényszerült elhagyni a pályát. A cseh hátvéd ugyanúgy, ahogy Miskolcon, ezúttal is rosszul lett. Részletes orvosi vizsgálatokra van szükség ahhoz, hogy kiderüljön, mi a játékos baja, és mit kell tenni, hogy ez a probléma ne jelentkezzen nála – írja a klub honlapja.

A győriekkel kapcsolatban érdekesség, hogy Bajzát Péter óta nem volt olyan játékosa az ETO-nak, aki vezette volna a góllövőlistát. Koltai Tamásnak ez sikerült, hiszen a legutóbbi fordulóban szerzett mesterhármasával holtversenyben az élen állt. Most annak ellenére át kellett adnia az első helyet, hogy növelte góljai számát, ugyanakkor a szezon negyedénél az elmúlt 40 évben csak egyszer szerzett ETO-játékos több gólt, mint most Koltai.

Olvasói sztorik