NB I

Jött, látott, győzött

Ez ám a sikeres bemutatkozás! Még nem is edzett a csapattal, de máris győztes gól szerzőjeként utazhat Kecskemétre Balázs Zsolt.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Az átigazolási időszak finisében, csütörtökön került Zalaegerszegről Kecskemétre Balázs Zsolt. Aztán a helyzet úgy hozta, hogy a pénteki, pécsi bajnoki meccs 76. percében Török László vezetőedző pályára is küldte az új szerzeményt, aki nem sokat tétlenkedett, és a 84. percben győztes gólt szerzett. A 24 éves támadó a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, eddig egész életében a ZTE-ben futballozott, így természetesen nem volt könnyű ott hagyni a nevelőegyesületemét.

– Nem gondoltam volna még azt sem, hogy pályára kerülök, azt meg pláne nem, hogy győztes góllal mutatkozhatok be – mesélte a Rangadó.hu megkeresésére Balázs Zsolt. – Nagy szerencsém volt, mivel az utolsó pillanatban rendeződtek a papírügyek, de még edzésen sem szerepeltem Kecskeméten, hanem Zalaegerszegről egyből a meccs helyszínére indultam.

– Ez a gól megnöveli az esélyeit arra, hogy a következő fordulóban már a kezdőben szerepeljen?
– Nem hiszem, hogy a szakvezetés most ez alapján túlzott előnyben részesítene. Edzéseken és a Ligakupa-mérkőzéseken kell majd jól teljesítenem. A válogatott mérkőzések miatt a bajnokságban most szünet lesz, ez kiváló alkalom lesz számomra, hogy beépüljek a csapatba.

– Sok csapattal hírbe hozták a nyáron, miért éppen a KTE ajánlatát fogadta el?
– Már az előző idényben is tetszett az a támadófutball, amit Kecskeméten játszanak. Ez a stílus nagyon közel áll hozzám, szeretnék hasznos tagja lenni a gárdának. Több játékost is ismertem már korábbról, remélem nem lesz gondom a beilleszkedéssel.

– Nehéz szívvel búcsúzott el Zalaegerszegtől?
– Eddig egész életemben a ZTE-ben futballoztam, természetesen nem könnyű ott hagyni a nevelőegyesületemet. Ennek ellenére a helyzet úgy hozta, hogy váltanom kellett, a pályafutásom szempontjából meg kellett hoznom ezt a lépést.

Olvasói sztorik