NB I

Kényszerű kaposvári cserék

A somogyiak reményei szerint Hegedűs, Horváth és Pavlovics is felépül a hétvégi meccsre.

Kapcsolódó cikkek

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a Rangadó.hu Facebook játékán!

Péntek délután a Győri ETO otthonában lép pályára a Kaposvári Rákóczi. A somogyiak a második bajnoki fordulóban 1-0-ra nyertek a Debrecen ellen, de három játékost is le kellett cserélni, sérülés miatt. Hegedűs Dávid térdproblémái miatt a szünetet követően nem tért vissza a pályára. Horváth Tamás a második félidő közepén jelezte, hogy nem tudja folytatni a játékot, Bojan Pavlovics pedig ágyéksérülés miatt kért cserét.

Érdekesség, hogy a Rákóczi első hazai mérkőzésén visszatért a korábban jól megszokott (és jól bevált) kispadhoz a szakmai stáb. Az új évadban tehát ismét a játékos-kijárótól jobbra foglalnak helyet kezdéskor.

– Nem vagyunk babonásak, egyszerűen csak arról van szó, hogy én kértem, kerüljön vissza a hazai kispad a régi helyére – mondta a klub honlapján Prukner László vezetőedző. – Annak idején jól bevált ez a hely, sok szép emlék köt ide minket, így nem is volt kérdés, hogy honnan figyeljük majd a fejleményeket a mérkőzéseken. Külön öröm, hogy már az első itthoni bajnoki végén győzelemnek örülhettünk.

Olvasói sztorik