NB I

A Kaposvárt is legyőzte a Maccabi

Prukner László a vereség ellenére hasznosnak látja a találkozót.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az izraeli Maccabi Netanya ellen játszotta újabb előkészületi mérkőzését a Kaposvári Rákóczi NB I-es futballcsapata. A Telkiben megvívott találkozón 2-0-ás vereséget szenvedtek a somogyi zöld-fehérek. A jó erőkből álló ellenfél a 41. percben szerezte meg a vezetést, majd a 73. percben alakította ki a végeredményt.

– A felkészülés jelenlegi stádiumában nagyon hasznos volt ez a találkozó – kezdte értékelését Prukner László vezetőedző. – Az első félidőben többször megbontottuk az izraeliek védelmét, de a befejezéseink pontatlanok voltak. Ők teljes sort cseréltek a szünetben, mi nem, ugyanis most azok a játékosok kaptak nagyobb szerepet, akik a Király Kupán nem léptek pályára. Az ellenfelünk mezőnyfölényt harcolt ki, mi fáradtabbak voltunk, és két egyéni helyezkedési hiba után eldőlt a mérkőzés sorsa. A játék képe alapján nem álltunk távol a döntetlentől – idézi a somogyiak vezetőedzőjét a Rákóczi hivatalos honlapja.

A honlap beszámolója szerint a próbajátékon szereplő Zámbó Bencét tovább teszteli a szakvezetés, Sándor Istvántól viszont már elköszöntek. A szerbiai Zmulic, aki abból a térségből származik, ahonnan Nagypál, Oláh és Nikolic, ismét lehetőséget kapott, és mivel eddig alacsonyabb osztályban futballozott, türelmesebbek vele az edzők.

A Rákóczi szerdán és szombaton Horvátországban játszik újabb felkészülési mérkőzéseket.

Olvasói sztorik