NB I

Sisa Tibor munkába állt Diósgyőrben

Az élvonalbeli csapatok közül utolsóként hétfőn a DVTK is megkezdte a felkészülést.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A borsodiak célja a bajnokság 4-6. helyének megszerzése. Az első foglalkozás előtt mutatkozott be a játékosoknak Sisa Tibor, aki korábban már dolgozott Diósgyőrben, de 2009-ben távozott. Most Kaposvárról tért vissza – írja az MTI.

Az első találkozóról négyen hiányoztak: Rakaczki Bence beteg, Youssef Sekour, Mohamadou Abdouraman és L’Imam Seydi különböző okok miatt maradt távol, a héten várhatóan ők is megérkeznek. Ezzel kapcsolatban Dudás Hunor ügyvezető elmondta: a házirendben rögzített elvek szerint járnak el a labdarúgók késlekedése ügyében. Az első edzés után sajtótájékoztatón mutatták be Sisa Tibort.

– Jó újra Miskolcon lenni. Picit vártam, hogy megkeresnek, örülök, hogy itt lehetek. Bízom benne, minden úgy alakul, hogy másokat is boldogsággal tölt majd el a visszatérésem, azaz jó eredményt érünk el – mondta a szakember.

Mint elhangzott, szeretnének három-négy olyan játékost igazolni, akik lendítenek az együttes játékán, konkurenciaharcot teremtenek egyes posztokon. Sisa Tibor hozzátette: igyekszik az utánpótlás legtehetségesebbjeit felvinni a felnőttek közé, illetve beépíteni őket a csapatba.

A DVTK az idén nyáron nem utazik edzőtáborba, de ezúttal is részt vesz a Király Kupán, amelyen a Kaposvár, a Haladás és egy orosz első osztályú csapat lesz az ellenfél.

Sisa Tibor a célokat érintő kérdésre elmondta, előrébb szeretnének lépni, a 4-6. hely megszerzését célozzák meg azután, hogy legutóbb hetedik volt a csapat. A tájékoztatón az is elhangzott, hogy az erőnléti edző Javier Reyes szerződése július elsején lejár, és nem hosszabbít vele a klub.

Olvasói sztorik