NB I

Hasznos volt a soproni edzőtábor

Szerdától vasárnapig Sopronban edzőtáborozott a Kaposvári Rákóczi FC.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Prukner László vezetőedző szerint a csapatépítéssel egybekötött futótréningek beváltották a hozzájuk fűzött reményeket – írja a klub honlapja.

– Sok az új játékos számomra, így több szempontból is fontos volt, hogy együtt töltsünk néhány napot a felkészülés elején – mondta Prukner László. – A programban főként futóedzések szerepeltek, emellett beszélgetésekkel és csapatépítő értekezletekkel próbáltuk erősíteni az egységet. Némi kikapcsolódásra is volt lehetőség: kipróbálhatták a fiúk a nyári bobot, és hajókiránduláson vettünk részt a Fertő-tavon. Úgy ítélem meg, hogy hasznos volt ez a pár nap. Ha kialakul egy új helyzet, akkor a tapasztalatok alapján mindenki jobban koncentrál, és a munkához való hozzáállás is pozitív. Természetesen a hullámvölgyeket sem kerülhetjük el a későbbiekben, de a kezdeti lendület a remények szerint kitart még egy jó darabig.

A kaposváriak keddtől hazai környezetben, napi két edzéssel folytatják a felkészülést. Az edzőmérkőzések programja még alakul, de az már biztos, hogy a Rákóczi részt vesz a hagyományos szombathelyi Király Kupán, illetve megmérkőzik majd az izraeli Maccabi Tel-Aviv gárdájával. Az első edzőmeccset várhatóan július első hetében játssza a társaság.

Olvasói sztorik