Megyei foci

Nincs meleg víz és világítás a pécsi stadionban

Az előző tulajdonos, Matyi Dezső „elfelejtette” kifizetni a rezsiszámlákat...

Kapcsolódó cikkek

Nem egyszerű a helyzet a PMFC-nél: miközben lassan elkezdődik a bajnokság a felnőtt csapat számára, és nemsokára az utánpótlás-korosztályoknál is rajtol a szezon, jelen pillanatban nincs gáz és áram a stadionban. Az előző tulajdonos jelentős tartozást halmozott fel, ezért a szolgáltatók elzárták a csapokat.

– Gáz már jó egy hónapja nincs, az áramot viszont csak két napja kapcsolták le. A korábbi tulajdonos cégei halmoztak fel több szolgáltatónál is jelentős, milliós nagyságrendű tartozást – idézi abama.hu Szűcs Zsoltot, a PMFC-t és a létesítményeket működtető PSN Zrt. vezérigazgató-helyettesétől a lehangoló hír.

Van olyan szolgáltató, amely felé több mint egy éve nem fizettek. A számlákat nem a PMFC Sport Kft. állta, hanem a tulajdonos egy másik cége, a Pécsi Sport Futballvagyonhasznosító Kft., amely a létesítményeket üzemeltette, és amelyre gyakorlatilag senkinek sem volt rálátása.

– A PSN Zrt. most minden tartozást rendezni fog, hogy a bajnoki rajtra megfelelő körülményeket teremtsen. Ezeket a költségeket pedig majd igyekszik betudni a korábbi tulajdonos felé kifizetendő további juttatásokba – tette hozzá Szűcs Zsolt.

Olvasói sztorik