Megyei foci

Tavaly NB I-esek voltak, idén toborzón keresnek játékost

A pápai csapatba jelentkezők számára a kiváló edzéskörülmények, illetve a kiemelt figyelemmel övezett szereplés extra motivációt jelenthet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Ki ne tudná, mi történt a nyáron a pápai futballal: a Lombard kiesett az NB I-ből, emellett licencet sem kapott, és bár folytathatta volna az NB III-ban is, végül csak a megyei II. osztályban lesz pápai együttes. Ezek után a klub teljesen újjászerveződik, most éppen toborzón keres játékosokat.

Az NB I-ből kieső Lombard megszűnésével Pápa csapat nélkül maradt. Azonban a lelkes helyi futballbarátok nem tétlenkedtek sokat: életre hívták a Pápai Perutz Futball Clubot, melynek a megyei második vonalban történő elindulásához a felnőttegyüttes mellett egy U19-es gárdát is össze kell állítania. Ezért szerdán, illetve jövő hétfőn 18 órától játékostoborzót tartanak a Perutz Stadionban, ahová 13 éves kortól egészen a felnőtt korosztályig várják a labdarúgókat – írja a veol.hu.

Így tehát aki kellő ambíciót és tehetséget érez magában, akár aktív részese is lehet a város újjászerveződő labdarúgócsapatának. A két alkalomkor a Pápai Egyesített Labdarúgó Club (PELC) utánpótlás-csapataiba is lehet jelentkezni. A toborzóedzéseket Marton Miklós, a Perutz FC vezetőedzője és Lengyel Ferenc, a PELC szakmai igazgatója vezényeli. A felnőttcsapatba jelentkezők számára a kiváló edzéskörülmények, illetve a kiemelt figyelemmel övezett szereplés extra motivációt jelenthet.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik