„Azoknak viszem most el a válogatott fáklyáját, akik nem a korosztályuk legjobbjai” – Rossi újoncának megható üzenete

Gera Dániel az utolsó pillanatban került keretbe, mégis debütálhatott.

Megható üzenetet tett közzé Gera Dániel, a Diósgyőr játékosa, miután debütált a magyar válogatottban.

A 29 éves játékos eredetileg nem jutott volna szóhoz, de hétfőn mégis meghívót kapott, miután Loic Nego sérülés miatt kidőlt a sorból. Marco Rossi a Hollandia elleni, 1-1-re végződő Nemzetek Ligája-mérkőzés a 89. percében pedig pályára is küldte a tartalékként beválogatott játékost, aki debütálhatott a nemzeti csapatban.

Gerának nyilvánvalóan sokat jelentett mindez, így aztán az Instagram-oldalán is emléket állított a bemutatkozásnak. A DVTK futballistája azok számára nyújtana inspirációt a lehetőséggel, amit kapott, akik nem a legtehetségesebbek, de a legnagyobb küzdők a pályán.

24 év egy álomért. Azoknak viszem most el a válogatott fáklyáját, akik nem a korosztályuk legjobb játékosai, akik nem utánpótlás gólkirályok, akik olykor perememberek a csapataiknál. Igen, nektek, akiknek nem jósolnak nagy jövőt a pályán! Mert mi vagyunk azok a harcosok akik sosem adják fel, akik makacsok, és akik a legvégsőkig hiszünk önmagukban, mert mi pont ettől vagyunk különlegesek

– írta Gera Dániel.

Némi szerencsével egyébként megduplázhatja válogatottságainak számát a szélsőből lett szárnyvédő, amennyiben hétfőn Bosznia-Hercegovina ellen is pályára küldő Rossi.

Kapcsolódó
Marco Rossi: Aki szerint a Nemzetek Ligájának nincs értelme, az egy idióta
Határozott véleményt formált a magyar válogatott szövetségi kapitánya.