Magyar foci

„Ha nincs minőség, legalább lenne akarat, de hogy egyik sincs, az felháborító” – könnyeivel küzdött a Vasas játékosa

A Vasas labdarúgócsapata hétfő este 2-1-re kikapott hazai pályán a Mezőkövesdtől.

Az elméletben feljutásért küzdő együttes már negyedjére nem szerzett pontot a másodosztályban, ráadásul Gera Zoltán vezetőedző leváltásával sem javult a helyzet. A legutóbbi vereséget követően pedig úgy tűnik, a játékosok között sincs minden rendben, mert Urblík József a könnyeivel küzdve nyilatkozott az M4 Sport kameráinak.

„Semmivel nem játszottunk rosszabbul, mint az ellenfél, ők csak védekeztek, mi pedig hátul hibáztunk. Elképesztő, hogy két ilyen gólt kaptunk… Visszaálltak védekezni, és a mi hibáinkra vártak, mi pedig ilyen csapat vagyunk, hogy ezt felkínáljuk. A 8. és a 45. percben kaptuk a gólokat, nyilván nehéz ebből felállni, a második félidőt jól lehoztuk, a korai gól után azt hittem, megfordítjuk. De nincs meg az a minőség, hogy fel tudjunk bontani egy ilyen védelmet.

Ha tíz emberből ketten tudnak kitalálni valamit, az édeskevés. NB II-es játékosok vagyunk, és nem akarok senkit megbántani, de ha nincs minőség, legalább lenne akarat, de hogy egyik sincs, az felháborító. Gyengék vagyunk

– nyilatkozta a középpályás, aki szerint 3-4 ember elküldése is segíthetne a csapaton.

Pintér Attila szeptember 5-én írt alá a Vasashoz, de irányításával eddig teljesen hatástalan a csapat. Előbb kiesett a Magyar Kupából a Nyíregyháza ellen, majd a másodosztályban elbukott Soroksáron (2-3), most pedig hazai pályán a Mezőkövesd ellen (1-2).

Kapcsolódó
Angyalföldön egyelőre nem hat a Pintér-mágia
Képtelen nyerni új edzőjével, ismét kikapott a Vasas.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik