Magyar foci

Dzsudzsák: Rajtunk a sor, hogy ne csak nagy szavakat használjunk, hanem győzelmekkel bizonyítsunk

Derencsényi István / MTI
Derencsényi István / MTI

A DVSC csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs a klub Instagram-oldalán üzent a szurkolóknak.

A debreceniek 3-2-re kikaptak a Nyíregyházától, amitől nagyon kiakadtak a drukkerek, erre reagált közösségi oldalán a középpályás. A bejegyzés szerint nem csak jól csengő ígéretet tett Dzsudzsák, hanem a csapat kezdeményezésére a VIP kivételével minden szektorba pusztán 500 forintba kerül majd a belépő az MTK ellen.

„Kedves szurkolók, kedves debreceni kötődésű emberek! Szeretnénk a csapat nevében is elmondani, hogy mennyire átérezzük a hétvégi vereség súlyát, tisztában vagyunk azzal, hogy ez egy nagy törés volt a szurkolóink bizalmát illetően. Viszont azért vagyunk újra a pályán, mert egy új hét elé nézünk, és szeretnénk azt kérni, mutassuk meg minél többen, hogy mi, debreceniek a nehezebb időszakban is egymás mögött állunk – ahogy ezt a szurkolóink már többször is bizonyították.

Most rajtunk a sor, hogy ne csak nagy szavakat használjunk, hanem győzelmekkel bizonyítsunk, és újra kivívjuk a bizalmatokat és a tiszteleteteket, amit már nagyon sokszor megkaptunk tőletek. Ezért hétvégén minden egyes jegy ötszáz forintba kerül, és azt szeretnénk, hogy minél többen kijöjjetek a mérkőzésre, és ismét bizonyítsuk, hogy mi debreceniek meg tudjuk csinálni, és összetartozunk

– írta a debreceniek csapatkapitánya.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Debreceni Vasutas Sport Club (@dvscofficial_) által megosztott bejegyzés

A DVSC hat mérkőzés alatt csupán hét pontot gyűjtött, amivel két pontra van a kieső zónától. A nyolcadik fordulóban a kilencpontos MTK-t fogadja majd.

Olvasói sztorik