Magyar foci bajnokok ligája

Kilenc játékosát nem nevezte a Fradi a BL-selejtezőre

fradi.hu
fradi.hu

A Ferencváros labdarúgócsapata leadta a Bajnokok Ligája-selejtezőnek második fordulójára kijelölt keretét.

A magyar bajnok hivatalos honlapján is publikálta a névsort, amelyből nem maradtak ki az új igazolások, Kady Borges, Raul Gustavo és Philippe Rommens sem, Isaac Pappoe viszont sérülés miatt kimaradt.

Hosszú és sikeres felkészülésen vagyunk túl, minden játékos keményen dolgozott az első hetekben, így az edzői stáb számára nem volt könnyű kijelölni az első meccskeretet. Ugyanakkor tudom, hogy Pascal Jansen és segítői a lehető legjobb döntést hozták meg a csapat összeállításakor, és bízom benne, hogy ez a pályán is látszódni fog. Fontos azonban hangsúlyozni, hogy ez a keret korántsem végleges, a következő selejtezőkörre egy teljesen új listát is leadhatunk

– mondta Hajnal Tamás sportigazgató.

A végleges névsorból három csatár is kimaradt Fortune Bassey, Kenan Kodro és Varga Barnabás személyében, de három középpályás is kihagyja majd a selejtezőt, ők Anderson Esiti, Stjepan Loncar, Amer Gojak. Rajtuk kívül Ismail Aanebát, Edgar Szevikjant és Eldar Civicet sem nevezte Jansen.

Magyar fiatalok közül viszont négyen is bekerültek a csapatba: Katona Bálint, Gruber Zsombor, Kaján Norbert és Tóth Alex.

A Ferencváros nevezett kerete

Myenty Abena, Mohammed Abu Fani, Mohamed Ali Ben Romdhane, Kady Borges, Botka Endre, Ibrahim Cissé, Marquinhos, Dibusz Dénes, Gruber Zsombor, Raul Gustavo, Kaján Norbert, Katona Bálint, Mats Knoester, Habib Maiga, Cebrail Makreckis, Tosin Kehinde, Owusu Kwabena, Pászka Lóránd, Alekszandar Pesics, Cristian Ramírez, Philippe Rommens, Tóth Alex, Adama Traoré, Varga Ádám, Kristoffer Zachariassen.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik