Magyar foci

Csoda történt, állítja az edző, akinek U14-es csapata 42 góllal nyert

A Bács-Kiskun megyei U14-es labdarúgó-bajnokság Északi csoportjában a Kerekegyháza 43-1-re verte a Pálmonostorát, és miután éppen 42 gólos győzelem kellett a bajnoki címhez, máris ünnepelhetett – számoltunk be a hihetetlennek tűnő esetről.

A Magyar Labdarúgó Szövetség az RTL Híradónak azt írta, hogy vizsgálatot indítottak az ügyben, a győztes csapatnál azonban úgy vélik, nincs itt semmi látnivaló.

A kerekegyházai edző, Király Viktor szerint csoda történt és a gyerekek is kiadtak magukból mindent. Ehhez persze az is kellett, hogy előzetesen elemezte az ellenfél játékát, úgy érezte, benne lehet egy ilyen eredmény, ezért azt ígérte, ha 50 gólt szereznek, lefutja a maratont.

Úgy gondoltam, hogyha mi végig toljuk a mérkőzést, akkor az a kívánt – amit én a gyerekektől kértem – ötven gól is elérhető

– mondta.

A 43-1-es eredményt egyszerűen nem akarják elhinni a hoppon maradt, és második helyre lecsúszott kunszentmiklósiak, akik nem értik, hogyan lehet 80 perces játékidő alatt ennyi gólt rúgni.

„Nem realisztikus a dolog, nehéz erre mit mondani” – jegyezte meg Erdős Bálint edző.

Az RTL Híradónak a vesztes pálmonostorai csapattól nem akartak nyilatkozni, mondván, ez a vereség akkora szégyen, amiről nem akarnak beszélni.

Kapcsolódó
Csodákat rejt a magyar futball: 42 gólos győzelem kellett, összejött U14-ben
Ez talán a kerekegyházi csoda néven be is vonul a történelembe.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik