Magyar foci

Révész Attila beadta a felmondását, búcsúzóul még beszólt az edzői stábnak

Czeglédi Zsolt / MTI
Czeglédi Zsolt / MTI

Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója benyújtotta felmondását.

A klub honlapján ennek nyoma sincs, sőt Bíró Bence szerződtetéséről úgy adott hírt az egyesület, hogy a sportigazgató szerepelt a futballistával egy képen. Az M1 aktuális csatornának adott interjúban azonban elmondta Révész, hogy május 31-ig dolgozik a csapatnál.

Azzal, hogy sokkal kevesebbet tudtam a napi munkába beletenni, hibát követtem el, de különböző okok miatt nem tehettem, ezért én a héten az írásbeli felmondásomat már beadtam.

A május 31-ig történő munkavégzés alatt megpróbálok mindent átadni, illetve megtalálni azt az ügyvezetőt a kft. élélre és azt a sportigazgatót, aki a későbbiekben tudja vinni az ügyet. Egy jól összerakott, anyagilag rendben lévő klubbal meglehet az esély a következő szezonra is. A szándék így is egyértelmű, hogy harcban legyünk a feljutást érő pozíciókért”

– mondta a sportigazgató.

A Kisvárda a vártnál sokkal gyengébben szerepelt a bajnokságban, Révész szerint ebben közrejátszott, hogy az idény elején a pálya használhatatlansága miatt sok mérkőzést kellett idegenben játszaniuk. Emellett úgy véli, a fiatal-szabály miatt gyengültek, novemberben edzőváltás történt, ráadásul több olyan játékos, akinek meghatározó szerepet szántak, csalódást okozott.

A sportigazgató úgy látta, hogy Feczkó Tamás vezetőedzőnek kellett volna vállalnia konfliktusokat azokkal a játékosokkal, akikből így lehet kihoznia a legjobbat. Ugyanakkor úgy fogalmazott, valószínűleg Feczkóval kezdi majd a klub az új idényt. A stábbal azonban nem volt elégedett Révész Attila, mert szerinte a vezetőedző olyan embereket vitt maga mellé, akik csak az ő igazát, az ő személyiségét erősítették.

Visszautalt a téli nyilatkozatára, amelyben úgy fogalmazott, hogy a játékoskeret erőssége alapján többre hivatott a csapat, de ezt nem sikerült bizonyítani, ami csalódás a számára.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik