Magyar foci

Gyorsan betömte a kapujában tátongó űrt a ZTE

ztefc.hu
ztefc.hu

Az NB I 9. helyén végző Zalaegerszegi TE két kapusával sem hosszabbított szerződést – Dombó Dávid és Gyurján Márton is szabadon igazolható játékosként távozott a bajnokság végén. Így egyedül az a Sremkó Zsombor maradt a keretben, aki tavaly nyáron érkezett és nagy reményeket fűzött a zalai klubvezetést, a lehetőséget is megadta számára, ám a fiatal kapus számos kapitális hibával hamar eljátszotta a bizalmat.

Így aztán Sallói István sportigazgató első napirendi pontjai között szerepelhetett a kapuskérdés megoldás a nyári szünetben, és úgy látszik hamar meg is találta a megoldást.

A klub honlapja hétfőn bejelentette, hogy 2+1 éves szerződést kötött Gundel-Takács Bencével. A 27 éves hálóőr Budafokról teszi át a székhelyét.

Azon felül, hogy szakmailag egy jó lehetőségnek tartom, emellett érzelmi része is van az átigazolásomnak, mivel anyai ágon zalai az egész család. Édesanyám Teskándon nőtt fel, kiskoromban én is rengeteg nyarat töltöttem ott, nagyon szép emlékeim vannak róla. Nagypapám ebből adódóan nyilván Egerszeg drukker, úgyhogy remélem ezzel neki is örömet tudok okozni. A terveim között szerepel, hogy minél jobb helyezését érjen el a csapat, ha jól tudom az elmúlt években a hatodik hely fölött nem nagyon járt a klub, ezt nyilván jó lenne megtörni, illetve jó lenne odaérni egy európai kupasorozatba, és hát minél több kapott gól nélküli meccs és győzelem a cél

– nyilatkozta Gundel-Takács, aki védett már Újpesten, Fehérváron, Győrben sőt, még a horvát NK Juran kapujában is állt 10 meccs erejéig.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik