Magyar foci

Méretes hibái után posztriválist kapott a zalaegerszegi kapus

Kovács Tamás / MTI
Kovács Tamás / MTI

A ZTE hivatalos csatornáin közölte, hogy leigazolta a szabadon szerződtethető Dombó Dávidot. A 30 éves, karrierje során összesen 117 NB I-es mérkőzésen pályára lépő kapus az élvonalban játszott a Mezőkövesdnél, Kisvárdán és a Vasasnál, utóbbinál még májusban bontott közös megegyezéssel szerződést.

Pont ezért vártam ki, hogy ilyen lehetőség adódjon az életemben és visszatérjek az NB I-be.

Természetesen most az a legfontosabb, hogy elkezdjük gyűjteni a pontokat. Nagyon remélem, hogy ezt a célt már a héten, a Puskás Akadémia elleni mérkőzésen el tudjuk kezdeni megvalósítani” – nyilatkozta a klubhonlapnak Dombó.

A bejelentés érdekes időpontban történt, ugyanis az NB I legutóbbi fordulójában a Zalaegerszeg úgy játszott 3-3-as döntetlent, hogy a Vidi Senkó Zsombor két látványos hibájából is gólt szerzett, a másodikat ráadásul a 99. percben, amivel végül sikerült döntetlenre menteni a meccset. A ZTE hét fordulót követően az utolsó helyen áll a bajnokságban, a csapat eddig a legtöbb gólt, 18-at kapta. A 20 éves Senkó hat meccset végigvédett, egyszer pedig csereként állt be, eddig 17-szer vették be a kapuját.

Kapcsolódó
Bogdán Ádám: Azt a hibát, ami a Boltonban még belefér, Liverpoolban már nem tolerálják
Nagyinterjú a 21-szeres magyar válogatott kapussal a Liverpoolról és a Fradi-kispadról, továbbá gólhelyzetekről, gólokról, öngólokról, valamint a lélek és a karakter szerepéről a futballban.
Olvasói sztorik