Magyar foci

Kubatov: Gyönyörű a Magyar Kupa-serleg, már elképzeltem, hogy viszem haza az autóval, és beteszem a vitrinbe

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI

Nem tudott duplázni a Fradi, amely az NB I-et ugyan megnyerte, de a Magyar Kupa döntőjében kikapott idei legkomolyabb kihívójától, a Pakstól.

Az FTC elnöke, Kubatov Gábor gratulált a Paksnak, és hozzátette, Bognár György csapata ellen mindig különleges játszani.

Nagyon párharcerős csapat, amely gyakran elmegy a durvaság, a sportszerűtlenség határáig. Ha a pályán lennék, én biztosan nem hagynám, hogy ezt megtegyék velünk.

A kupadöntő is megmutatta, hogy helyzeteket, tizenegyest nem lehet büntetlenül kihagyni. A költségvetésünk nagyjából a tízszerese a Paksénak, mindegy, hogy nehéz volt a sorsolásunk a kupában, nagy keretünk van, ki kell bírni a nyomást, és tudni kell teljesíteni a döntőben. Egy fradistának ki kell menni a pályára és meg kell nyerni a meccset és ha ez nem megy, akkor nem tudunk mást, csak a szégyent elvállalni és mi most szégyenkezünk” – magyarázta Kubatov az M4-nek.

Az elnök azt is elárulta, őt a kudarctól való félelem és a vereség okozta fájdalom motiválja a legjobban, úgyhogy végignézi a Paks díjátadóját, de jövőre már nem akar hasonlót látni.

„Gyönyörű a Magyar Kupa-serleg, már elképzeltem, hogy viszem haza az autóval, és beteszem a vitrinbe” – mondta az érezhetően csalódott Kubatov.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik