Magyar foci

Elhalasztják Szoboszlai Dominik közönségtalálkozóját

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu

A zavartalan Európa-bajnoki felkészülés miatt elhalasztják a május 30-ra, a Budapest Sportarénába tervezett eseményt, amelyen a közönség Szoboszlai Dominikkal találkozhatott volna, a döntés előtt a nemzeti csapat játékosaival és szakmai stábjával is egyeztettek. A Liverpool és a magyar labdarúgó-válogatott középpályását képviselő Esterházy Mátyás az esemény holnapján megjelent közleményben úgy nyilatkozott, várhatóan 2025 nyarán pótolják majd a közönségtalálkozót.

Az esemény vendégei közt lett volna a játékos apja, valamint Marco Rossi szövetségi kapitány is. A legolcsóbb jegy 10 ezer, a legdrágább 30 ezer forintba került, de a szervezők a bevételből 10 millió forintot ajánlottak fel jótékony célra, amelyhez telt ház esetén Szoboszlai Dominik és ügynöksége további 10-10 millióval járult volna hozzá.

Dominik szívügyeként tekint a válogatottra és a magyar szurkolókra,

ezért a partnereinkkel közösen egy különleges élménnyel szerettük volna megajándékozni a drukkereket a közelgő Európa-bajnokság előtt, egy a hazánkban és a régióban egyaránt egyedülálló rendezvény életre hívásával. Közeledve az esemény dátumához, május 30-ához azonban úgy éreztük, hogy a legfelelősebb döntést akkor hozzuk meg, ha elnapoljuk az eseményt annak érdekében, hogy az eredeti terveknek megfelelő nívójú produkcióval kedveskedhessünk a szurkolóknak” – fogalmazott Esterházy.

A szervezők automatikusan visszafizetik a már megvásárolt jegyek árát, erről külön értesítést küldenek a jegyvásárláskor megadott e-mail címre.

Kapcsolódó
„Élesebbnek tűnt, mint korábban” – tetszett a liverpooli lapoknak Szoboszlai játéka
A 76. percben állt be az Aston Villa otthonában rendezett bajnokin.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik