Magyar foci

Hétgólos meccsel búcsúzott Kisvárdától az NB I

Facebook / M4 Sport
Facebook / M4 Sport
A hazaiak a 85. percig 4-0-ra vezettek, 4-3 lett a végeredmény a Mezőkövesd ellen. Ez a két csapat esik ki a szezon végén.

A Kisvárda nyerte a már kiesett csapatok mérkőzését az NB I 32 fordulójában, miután vasárnap 4-3-ra legyőzte a Mezőkövesdet. Az már korábban eldőlt, hogy ez a két csapat búcsúzik az élvonaltól a szezon végén.

Mivel a kiesés kérdése már korábban eldőlt, így túl sok izgalomra nem számíthattunk, úgy meg végképp nem, hogy a Kisvárda egy félidő alatt eldöntötte a meccset. A hazaiak azonban a szünetig négy alkalommal is bevették a teljesen széteső vendégek kapuját, Camaj duplázni tudott.

Hogy ne tűnjön kiütésnek, a második félidőre feljavuló Mezőkövesd a hajrában, a 85. perctől kezdve csempészett egy kis izgalmat a mérkőzésbe, ugyanis pár percen belül szerzett három gólt: az egyaránt csereként beállt Ináncsi és Molnár kozmetikázott az eredményen, utóbbi kétszer is eredményes volt. A vendégcsapat csodás feltámadása azonban elmaradt, és ez volt 32 forduló alatt a 22. veresége.

Mivel a Kisvárda az utolsó fordulóban Paksra látogat, így egy ideig biztosan ez volt az utolsó hazai NB I-es meccse a csapatnak.

NB I, 32. forduló

Kisvárda Master Good-Mezőkövesd Zsóry FC 4-3 (4-0)
Kisvárda, v.: Zierkelbach

Kisvárda Master Good: Kovács M. – Cipetic, Lippai, Jovicic, Körmendi – Matic (Lucas, 63.), Osztrovka – Navratil (Spasic, 70.), Makowski (Nikolov, 63.), Camaj (Szikszai, 70.) – Mesanovic (Ilievski, 70.)

Mezőkövesd Zsóry FC: Kovácsik – Kállai, Beriasvili (Pillár, a szünetben), Szivacski, Vajda – Nagy G. (Ináncsi, 83.), Cseri (Molnár, 64.), Szolgai – Kócs-Washburn (Drazic, 64.), Szalai J., Bőle (Brtan, a szünetben)

gólszerzők: Camaj (18., 45+1.), Mesanovic (26.), Cipetic (36.), illetve Ináncsi (85.), Molnár (87., 91.)

sárga lap: Lippai (59.), illetve Szolgai (45+2.), Kállai (52.), Brtan (80.)

Kapcsolódó
A kisvárosi NB I alkonya lehet a Mezőkövesd és a Kisvárda búcsúja
A Kisvárda és a Mezőkövesd hetekkel a bajnokság vége előtt elvesztette reményét a bennmaradásra. Kiesésük egyben korszakhatárt is jelezhet: véget ért a kisvárosi klubok szárnyalása?
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik