Magyar foci

„Nem asszisztálunk címerünk további meggyalázásához és a DVTK szurkolóinak sorozatos szembeköpéséhez!”

Czeglédi Zsolt / MTI
Diósgyőri szurkolók a DVTK Stadionban
Czeglédi Zsolt / MTI
Diósgyőri szurkolók a DVTK Stadionban
Nem csupán az Újpest FC szervezett szurkolócsoportjai döntöttek úgy, hogy – ahogy írták – nem asszisztálnak a bohózathoz, és nem igényel vendégjegyeket a Ferencváros elleni utolsó idegenbeli bajnokira a Groupama Arénába. A diósgyőri drukkerek ugyan így határoztak: nem lesznek jelen a szezon hátralévő két mérkőzésén.

A DVTK a múlt héten csúfos, 7-0-s vereséget szenvedett a Szusza Ferenc Stadionban, a szurkolók pedig nehezményezik, hogy ennek a szégyenteljes teljesítménynek semmilyen következménye nem lett.

„Szurkolótársaink!

A szervezett szurkolói csoportok nem lesznek jelen a szezon hátralévő két mérkőzésén. Nem asszisztálunk címerünk további meggyalázásához és a DVTK szurkolóinak sorozatos szembeköpéséhez!

A csapat előző hétvégi szégyenteljes produkcióját követően a klubvezetés annyival lezártnak tekinti a történteket, hogy bocsánatot kértek az online felületeken (a facebook poszt alatt letiltva a szurkolók kommentelési lehetőségét), illetve a tulajdonos másnap délelőtt kiadott egy sablonközleményt.

Talán mondanunk sem kell, de az Ultras Diósgyőr nem elégszik meg ennyivel! A legkevesebb, amit minden DVTK szurkoló megérdemel, az a felelősök azonnali elszámoltatása és a klubtól való mihamarabbi eltakarítása. A csapattól kezdve az edzői stábon keresztül, a mindehhez aszisztáló klubvezetésig FELELŐSÖKET AKARUNK!

A DVTK címere, a DVTK szurkolók nem ezt érdemlik!

Mindenki számára szabad a döntés, hogy jegyet vált-e a maradék két meccsre, de köszönjük MINDENKINEK, aki velünk tart és szintén távolmaradással fejezi ki véleményét!

A mindezek ellenére a mérkőzésre mégis kilátogató szurkolótársainktól pedig azt kérjük, hagyjátok üresen a kapu mögötti szektornak a szervezett szurkolói csoportok által kijelölt sorait!” – olvasható a diósgyőri szervezett szurkolói csoportok közleményében.

Kapcsolódó
Az újpesti drukkerek nem mennek a Fradi elleni derbire, mert nem érdekli őket a cirkusz
Az utolsó fordulóban rendezik a Ferencváros-Újpest mérkőzést.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik