Magyar foci

Hajdú B. István úgy érzi, képes arra, hogy ellássa a munkáját

Cseke Csilla / MTI
Hajdú B. István visszatért az M4 Sportnál
Cseke Csilla / MTI
Hajdú B. István visszatért az M4 Sportnál

Műtétje és néhány hetes lábadozása után a múlt hétvégén már ismét Hajdú B. István közvetítette az MTK–Ferencváros bajnoki mérkőzést, illetve a keddi Bayern München–Real Madrid Bajnokok Ligája-elődöntőt.

„Köszönöm szépen mindenkinek, aki biztatott, akár írásos, akár szóbeli formában, akár csak hallottam, hogy hívta ezt-azt. Nem voltak könnyű hetek, hónapok ezek és a következők sem lesznek könnyűek. De, jelenleg úgy érzem, arra képes vagyok, hogy bizonyos munkákat, melyeket korábban elláttam valamilyen szinten, azt most is ellássam azon a szinten. Ha nem így lenne, nem tenném.

Úgy gondolom, ez magával a szakmánkkal szemben is egy szembeköpés lenne, a kollégákkal szemben és az eseménnyel szemben, amit közvetítek. És leginkább saját magammal szemben is

– nyilatkozta az M4 Sport riportere a Gurulj be lassítva is! podcastben.

„Úgyhogy, ha hülyeséget beszéltem az MTK-Fradin vagy a Bayern-Real mérkőzésen, vagy ha hülyeséget fogok most beszélni, az nem azért van, mert megműtöttek és még különböző vizsgálatok, kezelések várnak rám. Ennek ehhez semmi köze” – fogalmazott.

Kapcsolódó
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik