Magyar foci

Büntetésben van a Fradi csatára, de nem tervezi elhagyni a klubot

Czeglédi Zsolt / MTI
Aleksandar Pesic jól érzi magát a Ferencvárosnál
Czeglédi Zsolt / MTI
Aleksandar Pesic jól érzi magát a Ferencvárosnál
Viharos szezont tudhat eddig maga mögött Aleksandar Pesic, a Ferencváros csatára, aki 29 tétmérkőzésen 12 gólig és 6 gólpasszig jutott, azonban az utóbbi hetekben büntetését tölti, és nem kerül be a meccskeretbe. Számára azonban a Ferencváros így is ideális.

A 31 éves szerb csatár a Meridiansportnak nyilatkozott a hazai futballról, a szerdai Crvena zvezda-Partizan kupaelődöntőről, és egy kérdés erejéig a Ferencváros is szóba került, vette észre az Ulloi129.hu portál.

„Számomra nagyon jó a Ferencváros. Ott edzek, igaz, jelenleg is büntetésben vagyok, de nem a kapus Dibusszal való konfliktus miatt. Tagadtam, mivel ez egyáltalán nem igaz, de így is sokan sejthetik, mi történt” – mondta.

Még két év van hátra a szerződésemből, nem tervezem elhagyni a klubot. Beilleszkedtem a klubba, a családommal együtt élvezzük az életet, és nagyon jól érezzük magunkat Budapesten

– tette hozzá.

A támadó a pletykák szerint Dibusz Dénes csapatkapitánnyal került komolyabb konfrontációba, ezzel kapcsolatban csak annyit ismert el, hogy olyan történt, ami egy öltözőben mindennapos.

A klub közleményben azt írta, Pesic fegyelmi vétséget követett el, ezért határozatlan időre kikerült a keretből.

Kapcsolódó
A Fradi keretéből kitett csatár: Nem igaz, amit irkálnak, elegem van a pletykákból
Egy szerb podcastban mesélt arról, hogy ami Dibusszal történt, az normális jelenség egy futballcsapatnál.
Olvasói sztorik