Magyar foci

A Fradi keretéből kitett csatár: Nem igaz, amit irkálnak, elegem van a pletykákból

Czeglédi Zsolt / MTI
Czeglédi Zsolt / MTI

Nem szerepelt a Puskás Akadémia elleni NB I-es bajnokira (1-1) nevezett keretben Aleksandar Pesic, a szerb csatár ugyanis a hírek szerint Dibusz Dénessel keveredett összetűzésbe.

„Aleksandar Pesic fegyelmi vétséget követett el, ezért határozatlan időre kikerült a keretből. Mindig a Ferencváros érdekei a legfontosabbak, azokat egyetlen játékos személyes érdekei sem írhatják felül” – állt az FTC által kiadott közleményben.

A válogatott szünet miatt a Fradi-játékosok kaptak néhány nap kimenőt, Pesic pedig hazautazott, és egy szerb podcast vendége volt. Ahol azt mondta, semmi nem igaz abból, ami itthon megjelent.

Egy meccsszituációval kapcsolatban volt vitánk a kapussal, de ez bármelyik klub öltözőjében előfordul, nem számít kirívó jelenségnek. Ennyi történt, és elegem van a pletykákból

– mondta Pesic.

A Nemzeti Sport ugyanakkor azt írja, hogy sorozatos fegyelmezetlenségei miatt penderítették ki a keretből a csatárt,  aki a szezonban 29 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 12 gólt szerzett és 6 gólpasszt adott.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik