Magyar foci

Erre a hírre vártak hosszú ideje a paksi futballdrukkerek

Mohos Márton / 24.hu
Bognár György mindig csak egy évre szóló szerződést köt
Mohos Márton / 24.hu
Bognár György mindig csak egy évre szóló szerződést köt
Egy évvel, a következő szezon végéig meghosszabbította vezetőedzője, Bognár György szerződését a labdarúgó NB I második helyén álló Paksi FC.

A klub honlapja szerdai beszámolójában kiemelte, a szakember jelenlegi megállapodása most nyáron járt volna le, ezt toldották meg a felek egy évvel.

„Mindig csak egy évre szóló szerződést kötök, és mikor Haraszti Zsolt ügyvezető megkeresett, hogy beszéljünk a hosszabbításról, nagyon rövid idő alatt megegyeztünk. Csak a közös együttműködésről esett szó, ami elég is volt a hosszabbításához. Az elmúlt időszakban csapatjátékban nagyot léptünk előre, ugyanakkor improvizációban, játékkészségben, helyzetkialakításban egy kicsit visszaestünk.

Én azokat a mérkőzéseket élvezem, mikor több helyzet és több gól van. Azért is dolgozunk, hogy nyáron sikerüljön a csapatot olyan posztokon megerősíteni, hogy a játékunk tovább javuljon

– fogalmazott Bognár.

A szakember először 2020 szeptembere és 2022 májusa között 71 mérkőzésen ült a paksiak kispadján, akikhez tavaly februárban tért vissza.

Összesített mérlege 117 meccsen 60 győzelem, 21 döntetlen és 36 vereség.

(MTI)

Kapcsolódó
Magyar válogatott középpályással erősített a Paks
Vécsei Bálint hazatér és három évre aláírt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik