Magyar foci

Magyar válogatott középpályással erősített a Paks

Vécsei Bálint személyében 12-szeres válogatott középpályással erősített a labdarúgó NB I második helyen álló Paksi FC. A játékos három évre írt alá.

„Nagyon örülök, hogy végre aláírhattam, az utóbbi időszakban nagyon hiányzott már, hogy csapattal készüljek és mérkőzéseket várhassak. Hiányzik az a fajta adrenalin, amit egy bajnoki találkozó ad egy játékosnak. Boldog vagyok, hogy Paksra szerződtem, és komoly célokért küzdhetünk.

Szeretnék segíteni, hogy megtartsuk a második helyet, valamint kivívni egy újabb kupadöntőt – ezek nagyszerű szezonzárást ígérnek. A nyáron tehát remélhetőleg a nemzetközi porondra készülhetünk, ami vonzó volt számomra

– idézte Vécseit a klub hivatalos honlapja.

A középpályás szerint Magyarországon mindenki szereti nézni Bognár György filozófiáját, mert a paksi meccseken sok gól születik, ő pedig úgy érzi, idomulni tud majd ehhez.

Vécsei a Honvéd színeiben debütált az élvonalban, később Olaszországba, a Bolognához igazolt, majd kölcsönszerződéssel a Lecce és a svájci Lugano következett. 2020 januárjában tért haza a Ferencvároshoz, ahonnan három és fél év után távozott és a japán Vissel Kobe játékosa lett ez év elejéig.

A válogatottban 12 alkalommal lépett pályára, legutóbb tavaly márciusban, a bolgárok elleni 3-0-ra megnyert hazai Eb-selejtezőn gólt is szerzett.

Kapcsolódó
Bognár György: A játékvezető nagyon sokat tévedett kétes szituációkban, és mindig ellenünk
A Paks edzője szerint a BL-ben nem díjazzák a fetrengést. Azért gratulált a Fradinak a bajnoki címhez.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik