Magyar foci

Bognár György: A játékvezető nagyon sokat tévedett kétes szituációkban, és mindig ellenünk

Hegedüs Róbert / MTI
Hegedüs Róbert / MTI

Az első és a második helyezett rangadója meglehetősen egyoldalú játékot hozott az NB I-ben: bár az FTC csak 1-0-ra nyert a Paks ellen, csak a vendégek válogatott kapusán, Szappanos Péteren múlt, hogy nem lett két-három-, vagy akár négygólos a címvédő sikere.

Bognár György, a Paks edzője azt nyilatkozta a meccs után, számított arra a nyomásra, amit a Fradi helyezett a csapatára, és úgy érezte, bennük ezen a napon nem volt meg a futball. Aztán kitért a játékvezetésre, amellyel egyáltalán nem volt elégedett.

Nem kaptunk egyenlő feltételeket, a játékvezető nagyon sokat tévedett kétes szituációkban, és mindig ellenünk. Segítenie kellene a játékvezetőnek a Ferencvárost abban, hogy BL-csoportkörbe jusson, mert amikor idejön a Klaksvík, meg az Olympiakosz, a fetrengést ott már nem díjazzák, és ezt ma nagyon sérelmesnek találom részünkről

– mondta a Paks edzője.

Bognár nem tért ki az általa vitatott helyzetekre, viszont volt egy olyan jelenet, amikor Karakó a Paksnak kedvezett, Kovács Krisztián ugyanis már egy sárgával a birtokában állította meg szabálytalanul Marquinhost, a játékvezető már elő is vette a sárgát, de aztán inkább a két csapat játékosai között kitört csetepatéval foglalkozott.

Kovács így a pályán maradhatott, de Bognár a félidőben gyorsan lehozta, nehogy baj legyen. Az edző a meccs után azt mondta, szerinte a védője jogtalanul kapott sárgát, a második szituációban viszont járt volna Kovácsnak a lap.

A Fradi előnye nyolc pont a Paks előtt, ráadásul egy meccsel kevesebbet játszott, úgyhogy nem tűnik túlzásnak, hogy Bognár gratulált az ellenfélnek a bajnoki címhez.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik