Magyar foci

„Egy kicsikét személyesebb dolog szakadt ki belőlem” – bocsánatot kért gólöröme miatt a ZTE Újpesten szereplő kölcsönjátékosa

M4 Sport
M4 Sport

Huszti András az őszt még Zalaegerszegen töltötte, majd februárban kölcsönben Újpestre került. Pénteken az Újpest épp a ZTE-t fogadta, és a lilák Huszti góljával kerültek előnybe az első félidő közepén. A jobbhátvéd térden csúszva ünnepelte a gólját, és némi gúnyos mosolyt is villantott, mintha a góllal elégtételt vett volna.

Az M4 szúrta ki, hogy a 23 éves játékos a meccs után bocsánatot kért a zalaegerszegi szurkolóktól.

„Sziasztok, Zete-szurkolók! A pénteki gól utáni reakcióm nem nektek szólt, mint szurkolóknak, illetve nem is a klub felé irányult, egy kicsikét személyesebb dolog szakadt ki belőlem.

Nem szerettem volna semmiképp megbántani titeket, hiszen az elmúlt két és fél évben nagyon sok mindent kaptam tőletek, és ezt nem felejtem el. További sok sikert nektek, sziasztok!

– mondta Huszti mondta a ZTE-szurkolók Instagram-oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ZTE 1920 (@zte_1920) által megosztott bejegyzés

Huszti a meccs végén már nem örülhetett, a ZTE ugyanis 5-1-re győzött, és a vendégeknél duplázott az a Yohan Croizet, akit az Újpest adott kölcsön Márton Gábor csapatának. Croizet nem felejtette el az újpesti időszakát, ugyanis a góljai után szinte bocsánatkérően emelte fel a kezeit.

A meccs összefoglalója:

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik