Magyar foci

Nem levonult, hanem a sérülések miatt elfogyott a 14 gólt kapó magyar focicsapat

Facebook.com/eperjes.kozseg
Facebook.com/eperjes.kozseg

A 76. percben, 14-0-s állásnál ért véget  az Eperjes-Kübekháza bajnoki mérkőzés a Csongrád-Csanád megyei negyedosztály Tisza-Maros csoportjának 15. fordulójában. A meccsről mi is beszámoltunk, és akkor a Trollfocira hivatkozva azt írtuk, hogy a Kübekháza besokallt a bekapott góloktól, és levonult.

A Sportálnak nyilatkozva aztán Szatmári Tamás, a Kübekháza játékos-edzője elárulta, nem vonultak le, egyszerűen csak épp tizenegyen utaztak el a meccsre, és elfogytak a hajrára.

„Sajnos öt fő megsérült, az egyikük már a bemelegítésnél a sarkát fájlalta. Én például húzódással küszködtem, de huszonöt percen keresztül még folytattam a játékot, aztán ráhagytam, mivel a következő meccsen is ki akarunk állni. Másnak is volt húzódása, az egyik srácomat pedig eltalálta a labda, és szédült.

Végül hét fő alá mentünk, ilyen esetben pedig félbe kell szakítani a mérkőzést. A játékvezető a jelentésében sajnos mégsem tért ki arra, hogy sérülések miatt csökkent le a létszámunk

– mondta Szatmári. A vendégek elnöke, Nacsa Árpád ehhez annyit tett hozzá, hogy náluk katonák, rendőrök, tűzoltók játszanak, de a szolgálat miatt nem áll mindenki rendelkezésre.

„De aki elutazik kilencvenöt kilométert, az nem azért megy, hogy aztán korábban lejöjjön a pályáról” – mondott még egy indokot Nacsa arra, hogy a Kübekháza játékosai nem a rengeteg kapott gól miatt döntöttek a meccs befejezése mellett.

Az Eperjes elnöke, Andula Zoltán szerint a Kübekháza helyt állt, de nem zárta ki, hogy a vendégcsapat úgy intézte a sérüléseket, hogy ne menjen végig a meccs.

Az Eperjes harmadik, a Kübekháza utolsó a Tisza-Maros csoportban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik