Magyar foci

„Azt hittem, ott fog elfolyni a 11-es pontnál” – a Fradi kapusa szerint flegma volt a debreceni lövő

Czeglédi Zsolt / MTI
A Ferencváros játékosai ünneplik a győzelmüket
Czeglédi Zsolt / MTI
A Ferencváros játékosai ünneplik a győzelmüket
120 perces csata után tizenegyesekkel jutott be a Ferencváros a Debrecen ellen a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjébe. A párharc hőse Varga Ádám volt, aki a végén kivédte Kocsis Dominik lövését. Szerinte azért, mert az ellenfél játékosa túl flegmán állt oda a labda mögé.

„Nem akarom megbántani, de nagyon flegmán állt oda a tizenegyeshez, azért egy ilyen párharcnál ilyen lazán odaállni, azt hittem, ott fog elfolyni a 11-es pontnál. Nagyon örülök, hogy meg tudtam fogni. Kérdeztem a bírót, hogy melyik kapunál rúgjuk a büntetőket, és mikor a Fradi-tábor előttit mondta, már tudtam, hogy nyerni fogunk” – idézte az M4 Sport a ferencvárosi kapust.

Srdjan Blagojevic, a hazaiak vezetőedzője szerint végig kontrollálták a meccset, megvoltak a helyzeteik, de a vége számukra a legrosszabbul alakult.

„Nagyon büszke vagyok, hiszen az utóbbi időben 4-5 meccset játszottunk a Ferencváros ellen, ezek közül mindegyik nagyon szoros volt, nagyon sajnálom ezt a vereséget a játékosok miatt, hiszen tudom, hogy beletettek mindent, és, hogy nagyon győzni akartak.”

A Ferencváros részéről a kiállított Dejan Stankovic hiányában a másodedző Leandro nyilatkozott, aki elmondta mennyire büszke a csapatra.

10 emberrel játszottunk 80 percet, óriásit küzdöttek a játékosok, ez az ő érdemük, rengetek munkát tettek bele.

Kapcsolódó
74 percet emberhátrányban játszott, tizenegyesekkel ment tovább a Fradi a kupában
A bajnoki címvédő minden 11-est belőtt a Debrecen ellen, így negyeddöntős.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik