Magyar foci

Egy perc leforgása alatt piros lapot kapott és öngólt lőtt a Vidi

M4 Sport
M4 Sport

A Diósgyőr labdarúgócsapata szombaton 4-0-ra legyőzte a Fehérvárt az NB I 22. fordulójában.

Nagyon hamar bajba került a Vidi, mert Csongvai Áron egy elkésett belépő miatt a VAR segítségével piros lapot kapott. Ez nyilvánvalóan megzavarta a fejeket, mert egy percen belül Gergényi Bence be is vette Tóth Balázs kapuját. És ekkor még volt több mint egy óra a meccsből.

Térfélcsere után sem nézett ki jól a székesfehérvári csapat, a DVTK viszont egyre több akciót dolgozott ki, egészen benyomta ellenfelét a saját térfelére. A Vidi néhány szögleten kívül Nejc Gradisar révén veszélyeztethetett volna, de túl sokat húzogatott, végül lövésig sem jutott. Nem úgy, mint a túloldalon, a sok kihagyott lehetőség után Pozeg Vancas passzából Feuillasier Abalo Francisco lőtte az üres kapuba.

Nem ért véget a vendégek kálváriája, mert a széteső vendégektől Nikola Serafimov is majdnem kiállt, de a videobíró úgy látta, hogy tizenegyest hozott össze, ezért végül csak sárga lapot kapott. A büntetőt az a Szabó Levente végezte el, aki épp a Viditől játszik kölcsönben Diósgyőrben és magabiztosan lőtt a hálóba. Pár perccel később Pozeg Vancas passzából is üres kapuba lőtt Szabó, így kiütéses győzelmet aratott a DVTK.

Mivel a Ferencváros elleni mérkőzést elhalasztották, így ez volt Vladimir Radenkovic vezetőedző bemutatkozása Diósgyőrben. Ennél szebben nem sikerülhetett volna ez a meccs a számára.

A meccs legjobbjának, Rudi Pozeg Vancasnak a teljesítménye.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik