Magyar foci

Megváltozott a magyar válogatott Eb-felkészülési programja

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu

A magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzést játszik az izraeli csapattal, közölte az Izraeli Labdarúgó Szövetség.

A Sportál szúrta ki, hogy a szövetség közösségi oldala vasárnap bejelentette, hogy elfogtadta a meghívást. A közlemény szerint június 8-án kerül sor a mérkőzésre Budapesten, pedig előzetesen nem volt szó arról, hogy Izrael ellen pályára lépne Marco Rossi csapata.

Kilencvenkilenc százalék biztonsággal lehet mondani, hogy tavasszal Törökország és Koszovó lesz az ellenfél és itthon fogunk játszani. Később, közvetlenül az Európa-bajnokság előtt Írországgal játszunk – a szövetségi kapitány kérése volt egy Skóciához hasonló stílusú csapat – és Málta lesz még az ellenfél. Írország idegenben, Málta itthon

– mondta januárban Csányi Sándor MLSZ-elnök.

A Csakfoci szerint a felsorolt országok közül Málta eshetett ki, mivel a szigetországi csapat kifejezetten Ausztriában akart meccselni, ám a jelek szerint ebbe nem ment bele az MLSZ. Izrael egyébként már márciusban pályára lép a fővárosban, ugyanis március 21-én az Izland elleni pótselejtezőjét a Szusza Ferenc Stadionban vívja majd.

Magyarország a június 14-én kezdődő Eb-n a skótok és a svájciak mellett a házigazda németekkel találkozik a csoportkörben.

Frissítünk!

A Magyar Labdarúgó Szövetség is megerősítette, hogy megmérkőzik egymással a két csapat, de az MLSZ közleménye szerint nem budapesti helyszínt terveznek, hanem Debrecenbe vinnék a meccset.

Olvasói sztorik