Magyar foci

Bognár György: Ezt a meccset gólokkal kellett volna megnyernünk

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

A Paksi FC péntek este 4-3-ra kikapott a Zalaegerszegi TE-től, pedig 2-0-ra és 3-1-re is vezetett az NB I-es összecsapáson.

A találkozó után mindkét vezetőedző nyilatkozott a mérkőzésről és beszédes volt, hogy Márton Gábor azt mondta, nagyon rosszul festett a csapata.

„Őszintén az első félidő után egy garast sem adtam volna a győzelmünkért. Csak két gól volt közte, ez volt a szerencsénk, mert borzasztó rosszul néztünk ki. Nem mertünk futballozni, nem jól értelmeztünk bizonyos helyzeteket. A félidőben aztán próbáltunk kicsit rendet rakni, cseréltünk párat, elkezdtek futballozni a srácok, onnantól kezdve a Paksnak is nehezebb lett” – nyilatkozta a ZTE vezetőedzője.

Némi meglepetésre Bognár György, a paksiak edzője nem korholta a csapatát, sőt kifezetten elégedettségének adott hangot, már ami a mutatott játékot illeti. A kimaradt helyzetek ugyanis véleménye szerint megbosszulták magukat.

Ma játszottunk a legjobban, a mezőnyjátékunk jó volt, különösen az első félidőben volt fajsúlyos a fölényünk. A futball megbüntetett minket. Ha kihagyod a helyzeteket, és a vezetés tudatában lazára veszed a mérkőzést, akkor előfordulnak ilyen problémák. Ezt a meccset gólokkal kellett volna megnyernünk. Nem vagyok elégedetlen, van ilyen a futballban.

Vereségével a Paks ugyan továbbra is listavezető maradt az NB I-ben, de ha a Ferencváros megnyeri elhalasztott bajnokiját, akkor megelőzi majd a csapatot.

Kapcsolódó
Agyonnyert meccsen kapott ki a Paks két potyagóllal
Kihagyott tizenegyesét is bánhatja a listavezető, Gruber Zsombor viszont góllal mutatkozott be a ZTE-ben.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik