Magyar foci

Visszavont piros lap és kihagyott büntető – Kecskeméten bukott el az Újpest

Hazai pályán egygólos győzelmet aratott a Kecskeméti TE az Újpest FC ellen a labdarúgó NB I 21. fordulójának szombati mérkőzésén.

Nagyon jól kezdte a mérkőzést a hazai csapat, hiszen már a 2. percben megszerezte a vezetést. Egy védelmi hibát követően Lukács lépett ki egyedül és a tehetetlen Banai kapus mellett könnyedén gurított a hálóba (1-0).

A 29. percben növelhette volna előnyét a Kecskemét, de Májer 14 méterről a kapufát találta el.

A 36. percben megpezsdült a mérkőzés, Pauljevic hátulról szabálytalankodott Banó-Szabóval, Karakó játékvezető pedig azonnal felmutatta a piros lapot. Az újpesti játékos értetlenkedve tárta szét a karját, és igaza volt, a visszajátszás igazolta, hogy a buktatása egyáltalán nem volt olyan durva, így a bíró végül sárga lapra módosította a büntetést.

Szünet után egyenlíthetett volna az Újpest, de a Zeke kezezéséért megítélt büntetőt Mörschel középre lőtte, Varga Bence kapus pedig lábbal védett.

Továbbra is megvoltak az újpesti lehetőségek, de Doka lövését, majd Sasere közeli fejesét is bravúrral védte Varga, így az eredmény már nem változott, maradt az 1-0.

Kapcsolódó
Agyonnyert meccsen kapott ki a Paks két potyagóllal
Kihagyott tizenegyesét is bánhatja a listavezető, Gruber Zsombor viszont góllal mutatkozott be a ZTE-ben.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik