Magyar foci

Révész Attila szerint még soha nem volt ennyire erős kerete a Kisvárdának

Czeglédi Zsolt / MTI
Czeglédi Zsolt / MTI

Biztos vagyok benne, hogy ezzel a kerettel az első négyben leszünk a tavaszi tabellát illetően

– közölte Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója az M1 aktuális csatornának adott interjúban.

A sereghajtó komoly igazolásoknak örülhetett a téli szünetben, a védelembe a horvát Bernardo Matic és Andrija Filipovic érkezett, előre pedig Wellington Nem, akinek viszont még várnia kell a papírokra, hogy pályára léphessen. „Ő egy olyan futballista, akit a futballszeretők szeretnek a pályán látni, nagyon jól tud cselezni, rettentő gyorsak az átmeneti megindulásai, nagyon jók a rágyorsításai és a lába is kiváló” – mondta róla Révész.

A sportigazgató arról is beszélt, hogy a fiatal labdarúgók játékperceit illetően másodikak voltak az ősszel az MTK mögött, ez is közrejátszott abban, hogy tavaszra már egy erősebb keretet állíthattak össze. Mindent összevetve Révész szerint még soha nem volt ilyen erős kerete a Kisvárdának.

A cél az volt, hogy ne csak igazoljunk, hanem erősítés is legyen, aki idejön hozzánk, hiszen nagyon kiélezett harc várható a bennmaradásért. A Kisvárda mindenféleképpen szeretne bennmaradni, és úgy gondolom, adottak a feltételek ahhoz, hogy ezt a célt teljesítsük

– értékelt Feczkó Tamás vezetőedző, aki szerint a helyzetkihasználáson mindenképp javítania kell a csapatának.

A Kisvárda 17 forduló után 14 pontjával az utolsó, 12. helyen áll a magyar élvonalban, de hátránya csupán egyetlen pont a már bennmaradást érő tizedik helyezettel szemben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik