Magyar foci

Messi klubjából igazolt csatárt a Fehérvár

Fehervarfc.hu
Fehervarfc.hu

Nicolas Stefanelli személyében argentin csatárt igazolt a Fehérvár.

A 29 éves Stefanelli jól ismerheti a Fehérvár edzőjét, Bartosz Grzelakot, akivel korábban együtt dolgozott a svéd AIK csapatánál. Az FTC-hez távozott, a góllövőlistát 11 góljával vezető Kenan Kodro pótlására érkezett Stefanelli pályafutása során az AIK-nál játszotta a legtöbb tétmeccset, összesen 114-et, és ezeken 40 gólt lőtt.

Legutóbbi klubja az MLS-ben szereplő Inter Miami volt, amely olyan klasszisokat tudhat a keretében, mint Lionel Messi, Luis Suárez, Jordi Alba vagy Sergio Busquets.

„Messi a legnagyobb játékos. Argentinként különösen nagy megtiszteltetés, szinte egy álom volt vele együtt készülni minden nap. Talán ezt még fel sem dolgoztam igazán, idővel majd biztos még jobban fogom értékelni, hogy a csapattársa voltam” – nyilatkozta az argentin mellett olasz útlevéllel is rendelkező játékos a Fehérvár oldalán.

Stefanelli azt is elárulta, már a nyáron is felmerült, hogy Fehérvárra kerül, de csak mostanra állt össze minden. Az új igazolás február 3-án debütálhat, amikor a harmadik helyezett Fehérvár az utolsó előtti Zalaegerszeghez látogat az NB I első 2024-es fordulójában.

Olvasói sztorik