Magyar foci

Zachariassen: A Fradi olyan erős, hogy minden meccset meg kellene nyernie

Koszticsák Szilárd / MTI
Kristoffer Zachariassen úgy érzi, még öt-hat évig képes magas szinten játszani
Koszticsák Szilárd / MTI
Kristoffer Zachariassen úgy érzi, még öt-hat évig képes magas szinten játszani
A Brann Bergen edzőjének akadna egy álomigazolása, de nagy sajnálatára a következő másfél évre még élő szerződéssel rendelkezik Kristoffer Zachariassen, a Ferencváros norvég válogatott labdarúgója.

Eirik Horneland elárulta, hogy egykoron ő csábította a Rosenborghoz a középpályást, és amennyiben lehetősége lenne rá, visszavinné Bergenbe, a jelenlegi csapatához, vette észre a Csakfoci.

A Transfermarkt szerint magyar liga legértékesebb játékosának tartott Zachariassen (akit az átigazolásokkal foglalkozó honlap 4,5 millió euróra tart) a lapnak megerősítette, hogy barátnőjével és lányukkal nagyon jól érzik magukat, de ahogy mondta;

A futballban sosem lehet tudni.

A norvég lapnak nyilatkozó labdarúgó úgy fogalmazott, még öt-hat évig képes lehet magas szinten játszani, de az biztos, hogy a pályafutását hazájában szeretné befejezni.

„Norvégiában szeretnék játszani, de majd meglátjuk, hogyan alakul. Sokszor a véletlen dönt. De az biztos, ha hazatérek, akkor szinte kötelező lesz a Brannhoz szerződnöm.”

Zachariassen elmondta, a Ferencváros olyan erős, hogy nagyjából minden meccset meg kellene nyernie otthon, ideális esetben több góllal.

De az 1-0-s győzelmek is rendben vannak

– magyarázta.

Hozzátette, a csapat a hektikus őszi időszak után már felfelé ívelő formát mutatott, teljesítményükre rányomta bélyegét a feröeri Klaksvík elleni Bajnokok Ligája-búcsú.

„Katasztrofális kezdet volt, aztán kiderült, hogy nem is olyan rossz az ellenfelünk. Szerintem nem becsültük le őket az első mérkőzésen, de valószínűleg nem voltunk teljesen tudatában annak, hogy valójában milyen jók is.”

Kapcsolódó
„Szemet szúrtak olyan dolgok is, amelyeken szeretnénk változtatni” – három játékos kikerült a Fradi keretéből
Hajnal Tamás sportigazgató árulta el, hogy három focistától szabadulna az FTC.
Olvasói sztorik