Magyar foci

Bejelentkeztek a válogatott védőjéért, Marco Rossi is támogatná a váltást

Kovács Tamás / MTI
Kovács Tamás / MTI

Menedzsere szerint a magyar válogatott Lang Ádám a török élvonalból kapott megkeresést – mondta el a futballista menedzsere az M1-nek.

Ma már nem titok, hogy Törökországból, az elsőosztályból van teljesen konkrét megkeresése, írásban keresték meg a klubot, illetve bennünket is Ádám szerződtetése ügyében

– fogalmazott Illés Zoltán.

Az Omonia Nicosiát erősítő hátvéd menedzsere elárulta: a folyamat lelassult, nem annyira közelednek a klubok álláspontjai egymáshoz, illetve közbejött a ciprusi klub edzőváltása is, mivel az új tréner kíváncsi Langra.

„Nyolc nap alatt lesz két bajnoki-, illetve egy kupamérkőzésük, amikor szerintem mindenképpen meg akarja nézni és véleményt formálni személyesen is.”

Elmondása szerint Lang jól érzi magát Cipruson, négy és fél éve van a klubnál, megbecsülték, minden rendben van.

Természetesen a török bajnokság komoly kihívás, egyértelműen szintlépés lenne szakmailag és érdekli ez a lehetőség. Ha összejön, szívesen igazolna Törökországba

– fogalmazott, hozzátéve, hogy nem segítette elő a váltást, hogy az előző edző kilenc-tízmeccses periódusra kihagyta, ilyenre nem volt példa korábban az együttesnél.

Lang 65 találkozón öltötte magára a nemzeti csapat mezét, mint a menedzser elmondta,

a többi kerettaghoz hasonlóan folyamatosan kapcsolatban van Marco Rossi szövetségi kapitánnyal, aki támogatná a lehetőséget.

Kapcsolódó
Vad ötletek és sztárnevek is felmerültek a Chelsea csatárproblémáira
Nkunku sérült, Osimhen drága, de ötletben nincs hiány.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik