Magyar foci

A Fehérvárról a Fradiba igazolt Kodro: Boldog vagyok, hogy részese lehetek ennek a nagyszerű klubnak

Kovács Tamás / MTI
Kovács Tamás / MTI

Nehéz lesz nagyobb átigazolási bombát robbantani az NB I-ben a télen, január 6-án ugyanis a Ferencváros bejelentette, hogy leigazolta a Fehérvár leggólerősebb játékosát, Kenan Kodrót. A 30 éves, 15-szörös bosnyák válogatott labdarúgó arról beszélt első, fradis interjújában, hogy jók az első benyomásai, már alig várja, hogy elkezdődjön a közös munka Dejan Stankoviccsal és az új csapattársakkal.

Minden nagyon gyorsan történt. Jól érzem magam, boldog vagyok, hogy itt lehetek, hogy részese lehetek ennek a nagyszerű klubnak

– mondta a támadó, aki azzal folytatta, hogy új klubja és ő is nagyon ambiciózus, minden trófeát meg akarnak nyerni, az ő feladata pedig az, hogy segítse a csapatot.

Azért vagyok itt, hogy gólokat lőjek, ez a legfontosabb, de először is a lehető legjobb módon segíteni a társakat. Segíteni a klubot pályán és azon kívül is, hogy elérje a kitűzött céljait. Ha jönnek a gólok, a gólpasszok, az mind csak ráadás

– mondta a játékos, aki hosszan dicsérte a ferencvárosi szurkolókat is.

A korábban a La Ligát és a Bundesligát is megjárt Kenan Kodro 2021 nyarán érkezett Fehérvárra, 88 mérkőzésem 44 gólt szerzett és 9 gólpasszt adott, a mostani idényben 11 találatával vezeti az NB I góllövőlistáját. A Fiola Attila sérülése miatt az ősz nagy részében a csapatkapitányi karszalagot is viselő játékos szerződése a nyáron lejárt volna Fehérváron.

Olvasói sztorik