Magyar foci

Az Olympiakosz edzője korábban Fradi-játékosokat szerződtetett volna

Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Carlos Carvalhal azt mondta, nagyon jól ismeri a magyar bajnokot.
Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Carlos Carvalhal azt mondta, nagyon jól ismeri a magyar bajnokot.
Carlos Carvalhal, a görög Olympiakosz új edzője szerint a Konferencia Liga kieséses szakaszában már nincsenek könnyű csapatok, de elég jól ismeri a Ferencvárost, így bizakodó a februári párharcot illetően.

Az 58 éves szakember eddigi 25 éves edzői pályafutása során számtalan klubnál dolgozott, csak azelmúlt hat éve a következőképpen alakult: Swansea City (2017–2018), Rio Ave (2019–2020), Braga (2020–2022), al-Wahda (2022), Celta Vigo (2022–2023).

A szakember december 5-én írt alá a görög klubhoz, miután elődjét, Diego Martínezt öt és fél hónap után menesztette a klub a bajnoki negyedik helyezés és az Európa Liga-kiesés miatt. Carvalhal az Olympiakosz TV-ben azt mondta, egy nemzetközi kupa egyenes kieséses szakaszában már csak minőségi riválisok vannak.

A Ferencváros egy jól ismert csapat, kiváló edzővel és minőségi játékosokkal. De bárki is az ellenfél, az Olympiakosz azért van itt, hogy megpróbálja kiharcolni a továbbjutást. A győzelem a célunk, hogy folytassuk a tornát

– mondta.

Hozzátette, jól ismeri a Fradit, mert a játékosaival sokat foglalkozott, hiszen szeretett volna néhányat megszerezni abba a csapatba, amelyet irányított. De ennél többet nem árult el a korábbi terveiről.

Kapcsolódó
Fradi-vezérigazgató: Kétmillió szurkolónk van, nem félünk senkitől
Orosz Pál szerint szerencse, hogy a visszavágót hazai pályán játsszák.
Olvasói sztorik