Magyar foci

Furcsa ítélet az NB II-es rangadón, a Vasas 6-0-val küldte haza a Győrt

A Vasas magabiztos, 6-0-s győzelmet aratott az NB II 16. fordulójának zárómeccsén a Győr ellen.

A hazaiak már a 24. percben betalálhattak volna, de Radó kihagyott egy tizenegyest. Radó aztán szinte azonnal gólpasszt adott Baráthnak, majd Berecz találta el a kapufát. Úgy tűnt, hogy a 44. percben kiegyenlít a Győr, Bumba beadása után Skvarka lőtt a kapuba, de a játékvezető úgy ítélet meg, a labda teljes terjedelmével elhagyta a játékteret az alapvonalnál a gólpassz előtt.

Három perccel később a túloldalon történt hasonló, ezúttal Tóth kanalazta vissza a labdát, Novothny a kapuba lőtt, ezt pedig megadta Karakó Ferenc játékvezető, így lett 1-1 helyett 2-0 (az M4 oldalán lehet megnézni az esetet).

Aztán a végére kiütés lett, míg a Vasas berámolt négy gólt a második félidőben (Novothny duplával zárt), addig a Győr a 70. percben találta el a kaput először a meccsen. Az eredmény azt is jelenti, hogy a Csákvárt 7-1-re elverő Nyíregyháza vezeti a bajnokságot, a Győr a második, a Vasas feljött harmadiknak.

Kapcsolódó
Ha külföldön lövik, hetekig mutogatnák ezt az NB I-es gólt
Katona Mátyás háromszor is bevette a kecskeméti kaput, a harmadik, egészen parádés találatával pontot is mentett csapatának.

NB II, 16. forduló

Vasas FC-ETO FC Győr 6-0 (2-0)
gólszerzők: Baráth (26.), Novothny (45+2., 51.), Tóth M. (72.), Berecz (79.), Holender (90.)

 

Az élcsoport állása: 1. Nyíregyháza 37 pont, 2. ETO FC Győr 35, 3. Vasas FC 31 (9 győzelem, 41-18), 4. Kozármisleny 31 (9, 33-16), 5. Szeged 27

Olvasói sztorik