Magyar foci

Ha külföldön lövik, hetekig mutogatnák ezt az NB I-es gólt

M4 Sport / Facebook
M4 Sport / Facebook

A zárómeccs hozta a legnagyobb őrületet az NB I 14. fordulójában, a Fehérvár és a Kecskemét ugyanis egy fordulatos, 3-3-as döntetlent játszott. A meccs egyik hőse Katona Mátyás volt, a hazaiak 23 éves labdarúgója ugyanis három gólt is szerzett, a harmadikat a 91. percben, amivel pontot mentett a csapatának.

Katona harmadik találata különösen látványos volt: egy csellel becsapta a védőjét, majd a tizenhatoson kívülről a rövid felsőbe bombázott.

A középpályás elég aktív ebben a szezonban, ugyanis a 14 forduló alatt hat gólja és két gólpassza volt, azaz csapata 28 eddigi találatából nyolcban is tevékenyen szerepet vállalt. A klubhonlap szerint ő a fehérvári csapat történetében a 23. játékos, aki triplázni tudott az NB I-ben.

„Nem gondolom, hogy ő lesz a csapat befejező csatára ezt követően, bár kétségtelen, hogy nagyon extra teljesítmény középről három gólt lőni, ne felejtsük el, hogy még egy kapufát is lőtt ma. Szerintem remekül játszik a támadó középpályás szerepében, a jövőben is ott fog játszani” – mondta játékosáról Bartosz Grzelak.

Kapcsolódó
Stankovic: Három meccsen nyolc pontot veszítettünk, ami a Fradinál kemény dolog
A Ferencváros három mérkőzés óta nem tudott nyerni a bajnokságban, jelenleg
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik