Magyar foci

Hogy jutottak be magyar drukkerek a zárt kapus Eb-selejtezőre?

Illyés Tibor / MTI
Illyés Tibor / MTI

Bár hivatalosan zárt kapusnak minősítette az Európai Labdarúgó Szövetség a szófiai Bulgária-Magyarország Eb-selejtezőt, a Vaszil Levszki Stadion lelátóján mégis voltak magyar szurkolók.

Az M4 Sport azt írja, ez úgy fordulhatott elő, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség küldöttsége 200 jegyet kapott a találkozóra, de nem használta fel az összeset. Így aztán eljuttatta a maradék jegyeket azoknak a szurkolóknak, akik annak ellenére elutaztak a bolgár fővárosba, hogy tudták, zárt kapus lesz a meccs.

Amely úgy végződött 2-2-re, hogy egy 90+7. percben született bolgár öngóllal egyenlített a magyar csapat, és a megszerzett ponttal megváltotta a jegyét a jövő évi Eb-re. Volt is nagy ünneplés, közös himnuszéneklés a stadionban a szurkolókkal, majd a csapat a stadionon kívül találkozott a lelkes szurkolókkal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M4 Sport (@m4sportofficial) által megosztott bejegyzés

A selejtezősorozat utolsó meccsét vasárnap vívja a magyar csapat, és a Montenegró elleni találkozón nem csak egy maroknyi szurkoló támogatja majd a válogatottat, mivel telt ház várja majd a játékosokat a Puskás Arénában.

Kapcsolódó
A magyar válogatotté a leghosszabb veretlenségi sorozat Európában
2022 szeptembere óta nem kapott ki Marco Rossi csapata.
Olvasói sztorik