Magyar foci

„Nagyon mérges vagyok” – Bognár György furcsa ítéleteket említett a Paks veresége után

M4 Sport
M4 Sport

A Paks nem tudta kihasználni az éllovas Ferencváros vereségét, Bognár György csapata ugyanis 1-0-ra kikapott Debrecenben. Ezzel véget ért a csapat egy nagy sorozata is, nyolc veretlenül megvívott bajnokit követően hagyta el ismét vesztesen a pályát.

Bognár a meccset úgy értékelte, nem érzi úgy, hogy vereséget kellett volna szenvedniük, mert megvoltak a lehetőségeik. Jó volt az ellenfél is, jegyezte meg, de szerinte a döntetlen is benne volt a meccsben. A paksi vezetőedző ugyanakkor nem volt kibékülve Rúsz Márton játékvezető ténykedésével.

Elég furcsa ítéletek voltak ma a meccsen. Nyilván a VAR tisztábban látja, mint mi, de leshelyzetért még nem hívtak ki soha bírót, hogy megnézze. Úgy alakítjuk a szabályokat most már ahogy jól esik… furcsa volt ez a meccs

nyilatkozta Bognár György.

A 63. percben történtekre utalt a nyilatkozatában, amikor is Dusan Lagator felrúgta Windecker Józsefet a tizenhatoson belül. A játékvezető elsőre nem ítélt semmit, VAR-ral azonban megnézték a szituációt, amin látszott, hogy valóban megrúgták a paksi játékos lábát, ám aztán a közvetítésben jelezték, hogy Windecker lesről lépett vissza. Ezután kihívták Rúszt a VAR-monitorhoz, ő is megnézte párszor a felvételt, majd jelezte, hogy les miatt debreceni szabadrúgással folytatódik a meccs.

Mindennek megállapítása négy percet vett igénybe.

„Csak én magam láttam három olyan szituációt, amikor a labda ott sem volt, lerántották, felrúgták a játékosomat szögleteknél, szabadrúgásoknál, vagy akció közben. Nagyon mérges vagyok emiatt, nem kaptuk meg a korrekt támogatást, ami jár nekünk” – jegyezte meg még a játékvezetés kapcsán Bognár.

Kapcsolódó
Stankovic Lisztesről: Lenyűgöző játékos, de nem azt kaptam tőle, amit vártam
Van, amiben az egész NB I-ben a legjobbnak tartja a fiatal játékost, de többet vár tőle.
Olvasói sztorik