Magyar foci

„Csalódott vagyok a döntetlennel, veszítettünk két pontot” – fájlalja a Fradi a Genk ellen elszalasztott győzelmet

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott itthon a belga Genk csapatával a labdarúgó Konferencia Liga csoportküzdelmeinek negyedik fordulójában. A magyar bajnok játékosai szinte mindannyian egyetértettek abban, hogy a döntetlen csalódás, főleg, amilyen körülmények között született a belgák egyenlítő gólja.

„Ez a pohár most inkább félig üres. A mérkőzés képét látva, főleg a meccs végén azt a nagyszerű lövést megélve, kicsit csalódottak lehetünk” – nyilatkozta az M4 Sportnak Dibusz Dénes, a Fradi válogatott kapusa.

Elmondta, hogy a kapott gólt egy nagyon amatőr szituációnak köszönhették: a csapat nem tudott időben cserélni és pont onnan hiányzott az ember, Sammy Mmaee, ahonnan sikerült betalálniuk a belgáknak.

Varga Jennifer / 24.hu

„Összességében egy kiegyenlített mérkőzés volt, mindkét csapat próbált változtatni az első meccshez képest. Most több lehetőségünk adódott, többször is olyan helyzetben voltunk, amely góllal végződhetett volna, de nem sikerült begyűjteni a kulcsfontosságú három pontot. Az utolsó két forduló dönt, ezzel nem mondok újat. meglátjuk, hogy alakul.

Bízom benne, hogy az utolsó körre már úgy megyünk, hogy a Fiorentina ellen egy pont is elég.

A gólszerző Aleksandar Pesic megköszönte a szurkolóknak a biztatást, és azt mondta, a hátralévő két mérkőzésen mindent meg kell tenniük a továbbjutásért.

„Nyerni akartunk, de sajnos akkor kaptuk a gólt, amikor eggyel kevesebben voltunk a pályán. Rossz pillanat volt, de ez benne van, ilyen a labdarúgás” – tette hozzá.

Sigér Dávid szerint a két csapat nagyon egyforma erőt képvisel, nem véletlenül született mindkét meccsen döntetlen eredmény.

„Örülök, hogy ilyen csapatokkal pariban tudunk lenni. Hiába Konferencia Liga, olyan ellenfeleink vannak, hogy százszázalékos teljesítményt kell nyújtani. Az 1-1-et előre lehet aláírtuk volna, de az, hogy ilyen körülményke között kaptuk a gólt, az nagyon fájt. Közelebb álltunk a győzelemhez.”

Varga Jennifer / 24.hu Kristoffer Zachariassen akcióban

Kristoffer Zachariassent az első félidő elején le kellett cserélni, a norvég játékos elmondta, a combhajlító izmával bajlódik már egy ideje.

„A meccs közben rosszabb lett, most ki kell vizsgálni, hogy mi a pontos diagnózis. Amúgy jó meccset játszottunk, voltak lehetőségeink, vezettünk is.

Csalódott vagyok a döntetlennel, úgy érzem, inkább veszítettünk két pontot.

Kapcsolódó
„Az ilyen apró, kis részletek döntenek” – Stankovic nem érti, miért nem segített a bíró a cserével
A belga gólnál emberhátrányban volt a Fradi, a szerb edző számára érthetetlen, hogy miért nem cserélhettek.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik