Magyar foci

„Ledurrantottam a bírónak egy fülest” – 25 évre eltiltották a bácsborsódi kapust

Mychele Daniau / AFP
Mychele Daniau / AFP

Október 21-én rendezték a Bács-Kiskun megyei harmadosztályban a Katymár-Bácsborsód bajnokit, ami a 77. percben félbeszakadt. A vendégek kapusát, Bognár Pált kiállította Fehérvári Patrik játékvezető, az utána történtek miatt a játékost huszonöt évre eltiltották minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől.

A Sportal megkereste az érintetteket, a cikkből pedig kiderül, hogy a hazaiak csatára és a vendégek védője között volt egy ütközés, majd ebből lett némi szóváltás. A vendégek beugró kapusa, a 46 éves Bognár Pál azt tudakolta, miért nem kapott sárgát a rivális csapat játékosa, amire ő kapott figyelmeztetést a játékvezetőtől, majd megkapta, hogy ha még egy szót szól, akkor kiállítják.

„Azt válaszoltam a bírónak, hogy akkor te is jössz… Erre megkaptam a piros lapot, és be kell látni, elborult az agyam. Mondtam neki néhány keresetlen szót és mentem felé. Ekkor lefogott két csapattársam, hogy ne legyen baj, ám a bíró gúnyos mosollyal félbeszakította a meccset.

Ekkor is mondtam néhány olyan szót, amit most nem idéznék, félrelöktem a csapattársaimat és ledurrantottam a bírónak egy fülest

– mondta a lapnak Bognár Pál, aki a fegyelmi bizottság elnökétől megtudta, hogy a játékvezető rendőrt hívott, akik hivatalból értesítették a mentőket, ők a helyszínen megvizsgálták a bírót.

„Akkor azt mondta, hogy nincs semmi baja. Hazafelé aztán bement a kórházba látletet vetetni, és megállapították, hogy van egy duzzanat és egy véraláfutás a fején, de nyolc napon belül gyógyul. Ezt a kórlapot csatolta a jelentés mellé, és ezért…” – mondta a kapus, aki 71 évesen térhetne vissza a pályára.

A játékos és klubja is fellebbez a döntés ellen.

Kapcsolódó
A megsérült Fradi-védő: a Genk gólszerzőjét ki kellett volna állítani, amiért lerúgott
Akkor egyenlítettek a belgák, amikor a sérült Samy Mmaeét ápolták.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik