Magyar foci

A megsérült Fradi-védő: a Genk gólszerzőjét ki kellett volna állítani, amiért lerúgott

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu

1-1-es döntetlent játszott hazai pályán az FTC a belga Genkkel a Konferencia Liga csoportkörének negyedik fordulóában.

A Fradi a kapusról kipattant labdát bepofozó Aleksandar Pesic révén szerzett vezetést, majd némiképp hasonló forgatókönyv alapján egyenlített a Genk: Dibusz Dénes kitolt egy lövést, amelyre elsőként Daniel Munoz ért oda.

A lefújás után Dejan Stankovic, a Fradi edzője nehezményezte, hogy a bíró nem adott engedélyt a cserére, Samy Mmaee sérülése miatt ugyanis a hazai csapat emberhátrányban volt a Genk góljának pillanatában. Azt tegyük hozzá, hogy a Mmaeénak sérülést okozó belépő az 58. percben volt, a Genk pedig a 62. percben talált be, vagyis a Fradi-kispad nem reagált igazán gyorsan a helyzetre.

Sajnálom, hogy a lerúgásomnak köszönhetően egyenlíthetett a Genk. Szerintem a gólszerző Munoznak már a pályán se szabadott volna lenni, járt volna a piros azért, amit velem csinált. Remélhetőleg két hét múlva visszatérhetek

– mondta Mmaee az Üllői út 129 nevű portálnak. A 27 éves védő sérülése miatt egy bokarögzítőben hagyta el a stadiont.

Az 1-1 azt jelenti, hogy két körrel a vége előtt a Fiorentinának 8, a Fradinak és a Genknek 6-6 pontja van. A következő fordulóban a magyar bajnok a 0 pontos szerb Cukaricki otthonába látogat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik